...mert felelősséggel tartozunk!

Zánkai-Erzsébet táborban üdülő gyermekek támogatása 2019. július 9.

Közösségépítés

A közösség olyan erőforrás, amely táplálja a jó tervek megvalósítását.
A közösségépítés érdekében létrehozott rendezvényeken túlmenően a közös tudás, az azonos gondolkodás kialakítása fontos feladat. Az olvasás pedig a közös gondolkodás megteremtésének az alapja. Idén II. Rákóczi Ferenc emlékévet ünnepeljük.
Erre való tekintettel és II. Rákóczi Ferenc 1704. július 8-án erdélyi fejedelemmé választásának 315. évfordulója alkalmából a Kossuth kiadó gondozásában megjelent,
Gebei Sándor: „Sorsfordítók a magyar történelemben II. Rákóczi Ferenc” 1500 db könyvet adott át Alapítványunk a Zánkai-Erzsébet táborban.
A táborban üdülő gyermekek számára a II. Rákóczi Ferenc életét bemutató könyv, remek olvasmány lehet.

Alex álma

Kinevezték az ország legfiatalabb tiszteletbeli mozdonyvezetőjét
Budapest, 2018. július 23. – A Nyugati Pályaudvartól a Vasúttörténeti Parkig, majd onnan egészen Esztergomig utazott masinisztaként Alex, a 11 éves hátrányos helyzetű kisfiú, akinek legnagyobb álmát Alapítványunk, a MÁV-START, valamint az Őrangyalok Ligája közös összefogással váltotta valóra.

Karácsonyi hangulat az Erkel Színházban: A diótörő

A kultúra megismertetését tűzte ki célul a Keszthelyi Alapítvány!
Negyven kiválóan tanuló, halmozottan hátrányos helyzetű kisdiáknak és kísérőiknek biztosította Alapítványunk az Erkel Színházban látható - A diótörő című előadás megtekintését. Az Alapítvány Magyarország legszegényebb régiójából érkező diákok és tanáraik teljes körű utaztatását is magára vállalta.

Hanzl Lilla

Lillát 7 éves korában súlyos betegség támadta meg. Azóta teljesen felépült, versenyszerűen sportol és idén negyedszerre kapta meg a Magyarország jó tanulója-jó sportolója oklevelet. Alapítványunk egy autóval támogatta Lillát és családját, hogy a különórákra, az edzésekre és a versenyekre gondtalanul utazhasson.

Erzsébet-tábor

Alapítványunk 2017 nyarán 1500 db csokoládéval támogatta a zánkai Erzsébet-tábor lakóit.

Piatkó Kira

A 8 éves Kira 2016. decemberétől több mint 4 hónapot kórházban töltött. Kórházi ellátását és gyógykezelését Alapítványunk anyagilag támogatta.

Húsvéti élelmiszerosztás

Húsvéti élelmiszercsomagot ajándékozott 500 józsefvárosi családnak Alapítványunk, a VIII. kerületi önkormányzattal együttműködve.

Karácsonyi élelmiszerosztás

1200 rászoruló családnak, közel 11 tonna tartós élelmiszercsomaggal segített Karácsony előtt Alapítványunk a VIII. kerületi önkormányzat együttműködve.

Ács Ricsi

A 9 éves Ricsi egy a 17 millió ember közül, akit újszülöttkori agykárosodás ért. Az Alapítványunk támogatásával a Borsóház Nemzetközi Intenzív Terápiás Központban segítették Ricsi fejlődését.

Pestovics Vivien

Az életvidám kedves kislány Vivien, naponta 25 féle gyógyszert szed. Alapítványunk Vivien gyógykezelését anyagilag támogatta.

Fritz Máté

A 2013-ban koraszülöttként jött a világra. A különböző terápiás kezelések mellett hatalmas akaratereje és hihetetlen élni akarása a kulcs a fejlődéséhez. Alapítványunk Máté gyógykezelését anyagilag támogatta.